Powerful Presentation Skills (Advanced Training of Trainers), 24-25 Martie 2012

Evenimentul este organizat de Institutul Român de Training în parteneriat cu AS Training & Coaching și este conceput pentru:

Ce înveți din acest program avansat:

 • Înțelegi cum să te pregătești mental ca să prezinți magistral
 • Exersezi cel mai simplu și ușor de adaptat model de început al unei prezentări – modelul STAR.
 • Înțelegi cum să câștigi respectul unui grup fără a pierde simpatia lui, cum să găseşti un echilibru între credibilitate și abordabilitate. Mai concret: cum să fii puternic fără să enervezi și cum să te faci plăcut fără sa te minimizezi.
 • Practici livrarea oricărei informații cu ajutorul modelului CLAR. Merge pentru vânzări unu la unu, prezentări la 12 participanţi în sala de training sau 12.000 de participanţi pe un stadion. Te asiguri că prin 4 fraze scurte captezi atenţia întregului grup pentru următoarele 10-15 minute.
 • Exersezi cele mai simple și eficiente structuri de prezentare a conceptelor folosind modelul SPEED.La fel cum un maestru bucătar foloseşte diverse ustensile pentru gătit, un maestru-trainer utilizează în trusa lui de scule tot felul de metode prin care duce repede si eficient la bun sfârşit procesul de livrare. Structurile sunt unelte simple pe care orice trainer sau speaker este bine să le cunoască și să le folosească dacă vrea să obțină rezultate maxime. Dacă nu cunoşti destule structuri vei avea tendinţa să foloseşti în diverse situaţii ceea ce e adecvat numai în unele cazuri…. ca și când ai folosi mereu cuţitul de bucătărie și când tai ceapa, și când guşti mâncarea și când omogenizezi ingredientele…
 • TESTezi debriefing-ul în stil ”speaker” și debriefing-ul în stil ”facilitator” și afli cum alegi când și cât debriefing să faci. La finalul exerciţiilor sau al prezentărilor de concepte orice leader de grup ar trebui să conducă participanţii printr-un proces de revizuire…. Revizuirea are ”finețurile” ei, care odată cunoscute îi permit trainerului să dea mai mare relevanță procesului de învățare pentru fiecare participant. O revizuire corectă și bine… TEST-ată are efect direct în creşterea motivaţiei participanţilor să aplice conceptele învățate la training.
 • Afli esențialul despre “trecere mai departe” – cum faci tranziții firești de la un modul de training la altul
 • Descoperi cum îți evaluezi performanța prezentării astfel încât să rămâi cu picioarele pe pământ.
 • Te asiguri că participanții pleacă spre ”lumea reală” informaţi, implicaţi si inspiraţi…. pentru că astfel vor produce schimbări pozitive în viața lor și a celor din jurul lor.

.

Cine este trainerul?

Andy Szekely a ajutat peste 25.000 de oameni să obțină succesul profesional pe care și-l doresc, prin cursuri, seminarii și materiale educaționale multimedia.

În ultimii 14 ani el și-a făcut o pasiune și o profesie din a-i asista pe experți să devină oameni de succes, muncind mai eficient și bucurându-se de viață mai mult.

Ca autor, a publicat 3 cărți și a produs 34 de CD-uri și DVD-uri pentru educația adulților.

Ca vorbitor public și trainer Andy a lucrat cu peste 50 de companii în 5 țări Europene și a susținut prezentări demonstrative în SUA, Canada și China.

Ca antreprenor Andy Szekely a fondat două companii (o editură și o firmă de training și consultanță) și a inițiat Fundația Alpha Leadership, pentru educația viitorilor lideri ai României.

Proiectul semnătură al lui Andy este Bootcamp University – un program de training intensiv de 18 luni, pentru dezvoltarea personală și profesională a adulților cu spirit antreprenorial.

Pentru mai multe informații despre Andy vizitează www.andyszekely.ro

.

Cum se va desfășura:

Te invităm la două zile de curs intensiv (program 09.00-21.30) care urmează paşii unui proces de livrare în 3 secţiuni: înainte de training, în timpul livrării și după training.

Vei utiliza un set de 7 instrumente/unelte de lucru testate și verificate de autor atât în situaţii de public speaking cât și în training sau vânzări.

Vei primi zeci de idei din categoria tips&tricks ataşate fiecărui instrument în parte.

Programul conține exerciţii de fixare la fiecare model expus, cu posibilitatea de a încorpora prin repetiție feedback-ul de la colegi și de la trainer.

În esenţă: o arhitectură de învățare completă care foloseşte mai ales instrumente tipice de public speaking.

.

Perioada și locația:

Sâmbătă și duminică, 24-25 martie 2012, orele 09:00 – 21:30 în București (Hotel Caro).

.

Taxa de participare:

 • 2.171 RON (toate taxele incluse).
 • 1.520 RON (toate taxele incluse) pentru absolvenții IRT și comunitatea Bootcamp

Prețul acoperă costul instruirii, materialele de curs, pauzele de cafea, mesele de prânz și cină în cele 2 zile.

Reducere 5% pentru înscrierea și plata înainte de 10 martie 2012.

Te poți înscrie online aici, trimițând e-mail la alexandra.scarlat@irt.ro, sau sunând la 0728-929.067. Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul înscris”.

.

.

Informatii contact:
Institutul Roman de Training

Alexandra Scarlat, Asistent Training, alexandra.scarlat@irt.ro
Diana Catană, Coordonator program Formare de Formatori, diana.catana@irt.ro

Splaiul Unirii nr.4, bl.B3, Tronson II, et.1, ap.1, sector 4, Bucuresti

Telefon: 021.311.68.58, 0728.929.067