De ziua noastră oferim cadouri!

Pe 4 septembrie împlinim 6 ani. Şi pentru că de ziua noastră ne place să oferim cadouri, persoanele care se înscriu la trainingurile IRT pe data de 4 septembrie primesc o reducere de 6%, care se adaugă la reducerile pe care IRT le acordă în mod constant.

Cum a început totul: în 2002, 4 septembrie, lua fiinţă Institutul Român de Training (IRT), la iniţiativa unui grup de experţi independenţi pasionaţi de training, de ceea ce înseamnă conceptul de formare a adulţilor şi de impactul pe care trainingul îl are în dezvoltarea fiecărui participant.

De atunci, investim pasiune, muncă, creativitate în dezvoltarea de programe de training actuale, eficiente, adaptate nevoilor participanţilor şi care să îmbine transferul de cunoştinţe şi abilităţi cu o atmosferă deschisă şi plăcută. Astfel, la finalul trainingului noi şi cursanţii noştri rămânem cu mai mult decât cunoştinţele şi deprinderile dobândite, rămânem cu amintiri frumoase.

Ce am făcut în aceşti 6 ani:

  • Am instruit peste 2800 de persoane;
  • Am creat peste 30 de traininguri pe teme de actualitate pentru clienţii noştri;
  • Am creat o echipă de traineri care este formată din peste 40 de persoane;
  • Am acumulat experinţa celor peste 165 de traininguri livrate şi celor peste 24 de proiecte internaţionale în care am fost implicaţi.


Au fost 6 ani în care am avut plăcerea să colaborăm cu oameni extraordinari, cărora le mulţumim pentru tot ajutorul acordat în dezvoltarea IRT:

  • le mulţumim tuturor participanţilor la trainingurile IRT – datorită lor am crescut în mod constant în toţi aceşti ani.
  • le mulţumim partenerilor noştri – a fost o plăcere să colaborăm şi sperăm ca anii care vin să ne ofere noi oportunităţi de colaborare.
  • le mulţumim tuturor celor care au făcut şi fac parte din echipa IRT – pentru că am reuşit să creăm împreună un mediu de lucru profesionist şi plăcut.



Vă aşteptăm cu drag la training!
Echipa Institutului Român de Training



PS: Pentru a vizualiza trainingurile pe care le organizăm în perioada Septembrie – Decembrie, vă rugăm accesaţi Calendar traininguri