IRT anunţă prelungirea termenului limită pentru etapa a II-a de înscrieri la cursurile dn cadrul proiectului “De la informaţie la parteneriat”

Până la data de 24 februarie membrii grupului ţintă din regiunile Centru, Nord-Vest, Sud-Vest Oltenia si Vest se mai pot înscrie la cursurile care încep în data de 1 martie 2010.

Pe parcursul programului de formare vor fi abordate patru mari teme: transparenţa decizională, accesul la informaţiile de interes public, tehnici şi instrumente de advocacy, politici publice.

Pentru a vă înscrie aveţi la dispoziţie una din următoarele modalităţi:
– ne puteţi transmite un email la inscrieri@transparenta.info, sau
– puteţi completa formularul online de înscriere, accesând www.transparenta.info/formare

Pentru orice informaţii suplimentare Mălina Neagu, asistent de training, vă stă la dispoziţie la următoarele date de contact:

E-mail: malina.neagu@transparenta.info
Tel./Fax: 021-3116855, 3116858
Institutul Român de Training
Splaiul Unirii nr. 4, Bl. B3, Tronson II, Et. 1, Apt. 1, Sector 4, Bucureşti 040031

Proiectul “De la informaţie la parteneriat” – Formare pentru întărirea capacităţii de monitorizare şi participare la procesul decizional este co-finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3. Creşterea adaptabilităţi lucrătorilor şi a întreprinderilor, Domeniul major de intervenţie 3.3. Dezvoltarea parteneriatelor şi încurajarea initiaţivelor partenerilor sociali şi societăţii civile, Apelul de propuneri 41.