O noua reducere pentru participarea la trainingurile IRT

Iepurasul de Paste a venit cu o noua reducere pentru participantii la trainingurile IRT.

Toate persoanele care se vor inscrie cu doua saptamani inainte de inceperea trainingului ales vor beneficia de o reducere de 10% din cuantumul taxei de participare.

Va prezentam astfel programele de formare organizate in perioada aprilie – iunie 2010:

Mai – Iunie: Train the Trainers – Training autorizat CNFPA – de weekend

O vorba care ne place spune ca pentru a construi o corabie nu e nevoie sa inveti despre cuie si scanduri, ci sa trezesti in oameni dorul de mare.
Acest training este atat despre cuie si scanduri (instrumente, tehnici, metode, exersare, certificare), cat si despre dorul de mare (entuziasm si motivatie pentru invatare in sala de training, pasiune si etica, dinamica pozitiva a grupului de participanti).

Aprilie – Mai: Manager de Proiect – Training autorizat CNFPA

Trainingul clarifica initierea, planificarea, executarea, monitorizarea si inchiderea ca la carte a unui proiect.
Cursul prezintă metodologia de management de proiect bazata pe standardul PMBoK al Project Management Institute (www.PMI.org), metodologie folosita de mai mult de 250.000 de manageri de proiect din întreaga lume.


Aprilie: Expert Achiziţii Publice – Training autorizat CNFPA

Trainingul se adreseaza persoanelor care au atributii in domeniul achizitiilor publice din cadrul autoritatilor contractante.
Va propunem un curs care are ca obiective:
• oferirea unui ghid eficient pentru achizitorii publici din Romania;
• interiorizarea regulilor de cheltuire a banilor publici explicate prin prisma unui expert in domeniul achizitiilor publice cu experienta relevanta in domeniu
• crearea unui grup de experti in achizitii publice capabili sa analizeze, sa planifice si sa finalizeze cu succes derularea contractelor de achizitie publica in acord cu dinamica legislatiei europene.

Pentru mai multe informatii referitoare la aceste traininguri puteti sa vizitati sectiunea Traininguri deschise din site. De asemenea, puteti sa ne scrieti oricand la adresa birou@irt.ro. Un membru al echipei noastre va va raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Echipa IRT