Înscrieri prelungite pentru trainingul de seară “Manager de proiect”

IRT anunţă prelungirea termenului de înscriere la trainingul “Manager de Proiect”, training autorizat CNFPA. Până miercuri, 21 aprilie, te aşteptăm în echipa de manageri!

Cursul prezintă metodologia de management de proiect bazată pe standardul PMBoK al Project Management Institute (www.PMI.org), metodologie folosită de mai mult de 250.000 de manageri de proiect din întreaga lume.

Trainingul va fi susţinut de Cristian Dinu, PMP.

Cristian a lucrat ca Manager de Proiect şi ca Manager de Asigurarea Calităţii pentru companii precum IBM şi Vodafone, având acum rolul de lider al unui start-up IT. În decursul activităţii sale a evaluat şi a propus recomandări pentru a influenţa viabilitatea, riscurile, managementul de proiect, profitabilitatea şi satisfacţia clientului în cadrul proiectării şi executării serviciilor pentru mai mult de 50 de proiecte. A susţinut cursuri de pregătire în managementul de proiect pentru PMI şi pentru Institutul Român de Training.

Mai multe detalii despre Cristian puteţi găsi la http://www.linkedin.com/in/cdinu/.

Pentru detalii complete despre training şi pentru înscrieri vă rugăm să accesaţi linkul Aprilie – Mai: Manager de Proiect – Training autorizat CNFPA în cadrul secţiunii “Calendar traininguri”.



Vă puteţi înscrie până miercuri, 21 aprilie.

Vă aşteptăm cu drag,
Echipa Institutului Roman de Training