A început perioada de asistenţă tehnică pentru prima serie de participanţi la programul de formare “De la informaţie la parteneriat”

Institutul Român de Training anunţă începerea perioadei de asistenţă tehnică pentru realizarea proiectelor finale de către participanţii la cursurile din cadrul proiectului “De la informaţie la parteneriat”.

Pentru reprezentanţii regiunii Bucureşti-Ilfov perioada de asistenţă tehnică a început la data de 24 mai şi se desfăşoară până la data de 2 iunie inclusiv, echipa de traineri urmând să acorde asistenţă în redactarea proiectelor finale pentru participanţii regiunilor Sud-Est (31 mai – 9 iulie), Nord-Est (31 mai – 9 iulie) şi respectiv Sud-Muntenia (7 iunie – 16 iulie).

În baza rezultatelor obţinute la proiectele create, participanţii vor primi un certificat de absolvire recunoscut de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului pentru Competenţe Sociale şi Civice.


Vă mulţumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare.
Echipa proiectului „De la informaţie la parteneriat”


Proiectul „De la informaţie la parteneriat” – Formare pentru întărirea capacităţii de monitorizare şi participare la procesul decizional este co-finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3. „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenţie 3.3. „Dezvoltarea parteneriatelor şi încurajarea iniţiativelor partenerilor sociali şi societăţii civile”, Apelul de propuneri 41.



Pentru orice informaţii suplimentare Malina Neagu, asistent de training, vă stă la dispoziţie.
E-mail: malina.neagu@transparenta.info
Tel./Fax: 021-3116855, 3116858