Cursurile din cadrul proiectului “De la informaţie la parteneriat” continuă formarea în sală

În luna iunie programul “De la informaţie la parteneriat” continuă formarea adulţilor în sală pentru reprezentanţii regiunilor: Centru, Nord-Vest, Oltenia şi Vest.

Participanţii care au fost selectaţi să participe la modulul de lucru în sală vor aprofunda în această perioadă cunoştinţele acumulate în cadrul sesiunilor e-learning, programul de formare fiind finalizat cu organizarea unui examen de certificare.

În baza rezultatelor obţinute, participanţii vor primi un certificat de absolvire recunoscut de Consiliul Naţional de Formare Profesională a Adulţilor, Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului pentru Competenţe Sociale şi Civice.



Vă mulţumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare.
Echipa proiectului „De la informaţie la parteneriat”


Proiectul „De la informaţie la parteneriat” – Formare pentru întărirea capacităţii de monitorizare şi participare la procesul decizional este co-finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3. „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenţie 3.3. „Dezvoltarea parteneriatelor şi încurajarea iniţiativelor partenerilor sociali şi societăţii civile”, Apelul de propuneri 41.



Pentru orice informaţii suplimentare Malina Neagu, asistent de training, vă stă la dispoziţie.
E-mail: malina.neagu@transparenta.info
Tel./Fax: 021-3116855, 3116858