S-a încheiat perioada de examinare pentru prima serie de participanţi la programul de formare “De la informaţie la parteneriat”

La data de 6 august a avut loc ultimul examen de certificare pentru prima serie de participanţi din cadrul programului de formare “De la informaţie la parteneriat”.

Examenele de certificare au avut loc în localităţile Bucureşti (16 iulie), Constanţa (23 iulie), Iaşi (30 iulie) şi Piteşti (6 august).

Rezultatele obţinute de către cursanţi au demonstrat gradul ridicat de cunoştinţe acumulate de aceştia în cadrul celor două module parcurse în sistem e-learning şi sală.

Rata de promovare a cursanţilor pentru gruparea de competenţe comune: Competenţe Sociale şi Civice a fost de 100%.


Vă mulţumim pentru interesul acordat programelor noastre de formare.
Echipa proiectului „De la informaţie la parteneriat”


Proiectul „De la informaţie la parteneriat” – Formare pentru întărirea capacităţii de monitorizare şi participare la procesul decizional este co-finanţat din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritară 3. „Creşterea adaptabilităţii lucrătorilor şi a întreprinderilor”, Domeniul major de intervenţie 3.3. „Dezvoltarea parteneriatelor şi încurajarea iniţiativelor partenerilor sociali şi societăţii civile”, Apelul de propuneri 41.



Pentru orice informaţii suplimentare Malina Neagu, asistent de training, vă stă la dispoziţie.
E-mail: malina.neagu@transparenta.info
Tel./Fax: 021-3116855, 3116858