Vino să afli de ce: Cu jocurile … nu-i de joacă în sala de training!

București, 8 octombrie 2011

.

Ai cursuri în care simți că asiști la “o piesă cunoscută”? Uneori sala de training începe să semene cu o sală de teatru în care sunt multe “răsturnări de situație”? După ce “incidentele” s-au consumat ai sentimentul că “știai că așa o să se întample”?..Atunci,  este posibil să fii într-un “joc psihologic”.

.

În acest caz, te invităm la cursul deschis “Cu jocurile … nu-i de joacă în sala de training!” din data de 8 octombrie 2011, București.



Evenimentul este organizat de Institutul Român de Training și Steps4Change și este dedicat persoanelor care lucrează cu grupuri (traineri, facilitatori, gazde pentru comunități de învățare).

.

Iată 3 beneficii cheie ale acestui curs deschis:

  • · devii prezent, deschis și atent în sala de training
  • · eviți “jocurile psihologice”în sala de training și folosești energia lor în scop creativ
  • îți dezvolți intuiția, simți din timp “invitația la joc” și înveți răspunsul adecvat

.

Ce înveți în acest program:

  1. Identifici calitățile tale dar și zonele tale “de umbră” în rolul de trainer
  2. Înțelegi importanța stroke-urilor și modul în care le poți oferi/primi în sala de training
  3. Construiești relații funcționale în sala de training având poziția de viață “Eu sunt OK, tu ești OK”; afli cum “colaborezi” la fiecare din relațiile tale profesionale și cum poți schimba relația, poziționându-te diferit.

.

Cine este trainerul?

Raluca Mohanu este coach și trainer specializat în acompanierea clienților în procese de tranziție. Pentru mai multe informații despre Raluca, vizitează http://steps4change.ro.

.

Cum se va desfășura:

Cursul va îmbina exerciții individuale de reflecție cu exerciții de grup. Stilul cursului este interactiv, utilizând elemente creative de predare inspirate din terapia prin artă.

Școala de gândire din care am inspirat acest curs este Analiza Tranzacțională; principalele modele teoretice folosite fiind pozițiile de viață, jocurile psihologice, triunghiul dramatic (Stephen Karpman), triunghiul învingătorilor (Acey Choy).

.

Data: sâmbătă, 8 octombrie 2011, ora 09:00 – 18:00.

Înscrie-te acum trimițând e-mail la alexandra.scarlat@irt.ro, sau sunând la 0728-929.067. Locurile sunt limitate, iar înscrierile se fac pe principiul “Primul confirmat, primul înscris”.

.

Taxa de participare: 400 RON (toate taxele incluse). Prețul acoperă costul instruirii și 2 pauze de cafea și nu include masa de prânz.

Reduceri:

  • 20% reducere pentru absolvenții programului de formare de formatori (Training of Trainers) al Institutului Român de Training și pentru participanții la cursurile Steps4Change.
  • 10% reducere de grup (2 sau mai mulți participanți)

Reducerile sunt cumulative.

.

Informații despre programele pentru formatori ale Institutului Român de Training găsești la http://www.irt.ro/ro/programe/cursuri-deschise/, informații despre cursurile deschise Steps4Change găsești la http://steps4change.ro/articole/evenimente/.