Comunicare instituţională

Profesionalismul celor care reprezintă instituţia publică în faţa presei şi în relaţia cu cetăţenii influenţează în mare măsură gradul de încredere cu care respectiva instituţie este învestită.

Într-o societate românească în care administraţia publică se luptă cu o puternică birocratizare, iar acuzele de corupţie par a necesita încă multă muncă până a fi eliminate din percepţia publică, celor care reprezintă instituţia în relaţiile externe le revine sarcina de a crea o imagine pozitivă şi de încredere.

Durata: 2 zile

Participanţi: Trainingul se adresează purtătorilor de cuvânt din instituţiile publice şi persoanelor care au atribuţii în relaţia cu presa şi cu cetăţenii.

Din tematică: Trainingul se concentrează pe aspectele practice ale activităţii purtătorilor de cuvânt, punându-se accentul pe redactarea materialelor de relaţii publice, organizarea de evenimente specifice activităţii de relaţii publice, comunicarea în situaţii de criză, protocol şi etichetă instituţională, acces la informaţiile de interes public.

Traineri: Trainingul va fi susţinut de către unul din trainerii IRT specializat în comunicare instituţională şi relaţii publice.

Pentru a cunoaşte echipa noastră de traineri în domeniu vă rugăm accesaţi secţiunea: Echipa