Lucru în echipă

Suntem profesionişti, specialişti, eficienţi în activitatea pe care o desfăşurăm. Dacă performanţa noastră ar depinde doar de aceste caracteristici am deţine soluţia succesului. Însă foarte mult din rezultatele muncii noastre depinde de cât de bine lucrăm împreună cu ceilalţi.

Într-o echipă apar disensiuni, momente dificile, apar carenţe de comunicare, mesajele sunt transmise uneori trunchiat. Nu vă faceţi griji, sunt etape normale în evoluţia unei echipe.

În cadrul acestui training vom discuta despre etapele de dezvoltare ale unei echipe, metode de eficientizare a echipei, despre caracteristicile unei echipe de succes, ne vom juca şi vom schimba păreri pentru ca la sfârşitul zilelor de training să deveniţi o echipă mai unită şi mai performantă.

Durata: 1-3 zile

Participanţi: În funcţie de obiectivele dorite a fi atinse, trainingul se adresează angajaţilor cu şi/sau fără atribuţii manageriale din cadrul unei companii/instituţii/organizaţii.

Din tematică:

  • etapele prin care trece o persoană în procesul de integrare într-un grup;
  • etapele de dezvoltare a unei echipe;
  • rolurile din cadrul unei echipe;
  • metode de eficientizare a echipei;
  • identificarea valorilor comune.

Traineri: Trainingul va fi susţinut de către unul din trainerii IRT specializat în lucru cu grupuri, resurse umane, comunicare.

Pentru a cunoaşte echipa noastră de traineri în domeniu vă rugăm accesaţi secţiunea: Echipa