Train the TrainersInstitutul Român de Training organizează o nouă sesiune “Train the Trainers (Formare de Formatori)”, training autorizat CNFPA.

Când anume? În luna octombrie 2010, pe parcursul a 4 module desfăşurate astfel:

Modulul I – Modul teoretic şi practic: 23 – 24 octombrie (9:00-17:15)
Modulul II – Modul teoretic şi practic: 29 – 31 octombrie (9:00-17:15)
Modulul III – Modul de lucru şi studiu individual: 1 – 7 noiembrie
Modulul IV – Examen final: 13 noiembrie

O vorbă care ne place spune că pentru a construi o corabie nu e nevoie sa înveţi despre cuie şi scânduri, ci să trezeşti în oameni dorul de mare. Acest training este atât despre cuie şi scânduri (instrumente, tehnici, metode, exersare, certificare), cât şi despre dorul de mare (entuziasm şi motivaţie pentru învăţare în sala de training, pasiune şi etică, dinamica pozitivă a grupului de participanţi).

În sesiuni de weekend , create special pentru nevoia de a te instrui în ciuda programului încărcat, vei fi introdus/ă direct în spatele cortinei. Vei învăţa cum să creezi un program de training bazat pe nevoile de învăţare ale participanţilor, îţi vom împărtăşi tips&tricks ale meseriei, vei exersa tehnicile de prezentare învăţate. Nu vei pleca acasă fără să primeşti feedback descriptiv comportamental şi mai ales fără să înveţi cum să evaluezi singur/ă sesiunile de training pe care le vei susţine.

Modulul de lucru şi studiu individual are rolul de a putea pune în aplicare cunoştinţele acumulate şi de a te putea pregăti pentru examenul de certificare. Trainerii noştri îţi vor acorda asistenţă tehnică în elaborarea lucrărilor practice pe care le vei susţine apoi în cadrul examenului final. Pentru acest modul NU este necesară prezenţa în sala de training.

Examenul final de certificare va fi susţinut în faţa unei Comisii formată din reprezentanţi ai CNFPA şi ai IRT. Examenul final va consta în prezentarea aplicaţiilor practice realizate în modulul anterior şi în susţinerea unui test grilă. Ca urmare a absolvirii examenului, fiecare participant va primi un Certificat de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării şi CNFPA.

După absolvirea trainingului, timp de 6 luni trainerii din cadrul programului îţi oferă 6 ore de consultanţă – poţi solicita prin email sau într-o întâlnire, feedback pe designul de training conceput de tine, pe materialele, metodele, exerciţiile, aplicaţiile pe care intenţionezi să le foloseşti în trainingul tău.

Participanţi: Programul se adresează trainerilor actuali sau în devenire.

Din tematică:

* Învăţarea la adulţi;
* Ciclul învăţării şi stiluri de învăţare;
* Motivaţiile învăţării la adulţi;
* Identificarea şi analiza nevoilor de formare;
* Definirea şi formularea obiectivelor de învăţare;
* Cum se realizează un design de training;
* Evaluarea unui program de training: tehnici, metode, criterii
* Logistica necesară în training;
* Diferenţele între training şi curs;
* Un pic de legislaţie pentru trainerii din România.

Traineri: Radu Lihaci şi Florin Ghindă

Radu, 36 de ani. Radu are numeroase calificari ca trainer/formator, animator şi facilitator, precum şi 16 ani de experienţă în susţinerea de traininguri în domeniile: formare de formatori, managementul proiectelor, comunicare, teambuilding/Re-formarea echipei & animaţie, medierea conflictelor, orientare profesională, managementul timpului, abilităţi de prezentare. Radu are 15 ani de experienţă practică în coordonarea şi formarea echipelor şi management de echipe (naţionale şi internaţionale).

Florin, 31 de ani. Florin este consultant în resurse umane şi trainer. Are 9 ani de experienţă ca trainer şi 7 ani de experienţă practică în resurse umane pentru echipe naţionale şi internaţionale. Domeniile de expertiză în training includ: formare de formatori, managementul oamenilor, managementul resurselor umane, recrutare şi selecţie, managementul carierei, dezvoltarea echipelor, comunicare, echipe eficiente, teambuilding, managementul timpului, managementul echipelor de vânzări.

Modalitate de înscriere:
• formular online
• prin email la birou@irt.ro

Pot participa la acest training persoanele care fac dovada încheierii studiilor medii de învăţământ.

Termenul limită de înscriere: 15 octombrie

Taxă de participare: 1900 RON.

Reduceri oferite:
• 10% – pentru două sau mai multe persoane înscrise de la aceeaşi instituţie
• 5% – pentru persoanele care au mai participat la traininguri organizate de IRT
• 10% – pentru achitarea taxei de participare cu două săptămâni înainte de începerea trainingului
Reducerile se pot cumula.

Pentru informaţii suplimentare nu ezita să ne contactezi la adresa de email birou@irt.ro.Un membru al echipei noastre îţi va răspunde în cel mai scurt timp posibil.Behind every successful training there is a well-prepared trainer.

Informaţii contact:
Institutul Român de Training
Splaiul Unirii nr.4, bl.B3, Tronson II, et.1, ap.1, sector 4, Bucureşti
Telefon: 021.311.68.58, 0728.929.067 begin_of_the_skype_highlighting              0728.929.067      end_of_the_skype_highlighting.