E-learning

Institutul Român de Training are în pregătire programul de training în sistem e-learning.
Ideea creării acestui program a apărut în urma consultării cu participanţii la trainingurile noastre şi a analizei pieţei româneşti în domeniul cererii de training.
Programul îşi doreşte să promoveze, o dată în plus, ideea trainingurilor adaptate nevoilor şi cerinţelor participanţilor. Dacă în cazul trainingurilor susţinute de trainerii noştri în săli de training, participanţii primesc traininguri adaptate nevoilor şi intereselor lor de formare în domeniul respectiv, în cazul programului de training în sistem e-learning oferim posibilitatea participanţilor de a decide în funcţie de nevoile lor, orarul de desfăşurare a trainingurilor, locaţia în care se desfăşoară studiul materialelor de training, precum şi data şi ora la care se susţine examenul de absolvire a trainingului.
Programul va fi lansat cu două traininguri în care IRT are deja o experienţă bogată: Fonduri Structurale şi de Coeziune şi Achiziţii publice. Dacă sunteţi interesaţi să urmaţi aceste traininguri în sistem e-learning vă rugăm să completaţi formularul de mai jos pentru a vă ţine la curent cu data de începere a trainingurilor şi cu programa de formare.
Vă aşteptăm la trainingurile noastre şi sperăm să devenim parteneri de lungă durată în formarea dumneavoastră continuă!